Bedankt voor het aanvragen!

Wat leuk dat je mijn e-book : “Omarm jouw 15 positieve eigenschappen als hooggevoelig persoon” hebt aangevraagd. Ik hoop oprecht dat het je helpt om meer zelfinzicht te krijgen!

Je hebt mijn e-book natuurlijk niet voor niets aangevraagd. Waarschijnlijk ben jij, net als vele andere hooggevoelige mensen die op mijn pad komen, op zoek naar:

  • Meer zelfinzicht en zelfvertrouwen
  • Inzicht in je sterke kanten en talenten
  • Rust en innerlijke balans
  • Structuur in zowel je prive- als zakelijk leven
  • Contact met gelijkgestemden door wie jij je begrepen voelt

Voor lezers van mijn e-book heb ik een welkomstkorting: 5% korting op een kennismakingssessie van 30 minuten via Zoom. Want vragen zijn er om beantwoord te worden!

Ik wil je daar graag mee helpen! 

Met dit e-book zet je de eerste stappen om je doelen te bereiken. De afgelopen jaren heb ik als coach meerdere mensen met hooggevoeligheid mogen helpen in hun weg naar meer zelfinzicht en persoonlijke groei. Dat doe ik onder andere met mijn e-mails en e-books, waarin ik mijn kennis kosteloos deel. Gewoon omdat ik het fijn vind om als hooggevoelig persoon mensen te kunnen helpen. Maar ik doe ook een-op-een sessies.

 

Zou jij het prettig vinden om met mij persoonlijk in gesprek te gaan en al je vragen te stellen over hooggevoeligheid? 

Vaak komen hooggevoelige mensen bij mij omdat zij zich niet begrepen voelen. Ze lopen leeg in hun energie, willen leren werken vanuit hun hart of willen weten wat zij kunnen doen met hun hooggevoeligheid. Heb jij deze vragen ook? Of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor van iemand die jou begrijpt? Voor lezers van mijn e-book heb ik een welkomstkorting: 5% korting op een kennismakingssessie van 30 minuten via Zoom. Want vragen zijn er om beantwoord te worden!

Mocht je tussendoor nog meer willen lezen over hooggevoeligheid, neem dan eens een kijkje op mijn website.

Voor nu wens ik je veel succes toe! Mocht je vragen hebben, dan mag je mij altijd benaderen.

Veel liefs,

Petra de Kruijf