Angels of Light  en Masters of Light

Alle wijsheid en kennis stroomt vanaf je geboorte door je heen.

Maar soms ben je het gewoon even kwijt. Door de drukte van je eigen leven weet je niet zo goed wie je daadwerkelijk diep van binnen bent en wat je eigenlijk wilt.

Juist op die momenten dat je even niet weet of je neus van voren zit of van opzij, heb ik speciaal voor jou 24 luistermomenten gemaakt.

Je hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren, ik neem je mee in een verhaallijn over wie de Angels en de Masters of Light zijn.

Angels of Light:

15 Aartsengelen zijn er voor jou om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een afspeellijst met 15 podcasts, een voor ieder van de aartsengelen.

Masters of Light:

9 Meesters van het licht staan voor je klaar om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een afspeellijst met 9 podcasts, een voor ieder van de meesters van het licht.

Wie zijn ze en nog fijner om te weten is hoe kan jij hen integreren en gebruiken  in jouw eigen Business maar ook in je eigen privé leven.

Je kan hen dus om advies vragen elke moment van de dag.

De Angels en Masters of Light is er voor de mensheid. Zij zijn er voor de volle 100% voor jou met al hun liefde. Weet dat het Universum/bron/Kosmos er altijd is omdat de LIEFDE aangeraakt mag worden.