Wat doet Petra

Ieder mens is Uniek, alleen zijn we het een beetje vergeten hoe het is om je echt uniek te voelen. Ik begeleid juist mensen om hen weer te laten ervaren hoe het voelt als je weer in Balans bent met alles wat je doet. Of het nu in je privé leven is of in je zakelijke leven. Het is belangrijk om te weten dat jij zelf altijd verantwoordelijk bent met alles wat je doet . Dat je altijd een keuze mag maken. Soms weet je het gewoon door omstandigheden  niet meer. Maar ik adviseer je er mee, ik ontvouw het voor je , ik maak het voor je open. Zodat jij  diep van binnen voelt: Ja dat is de juiste beslissing, dat past gewoon bij mij wie ik ben.

En weet je wat zo leuk is?

Ik zie het ook in de ogen van mijn cliënten. Ik zie de ogen stralen als zij zich weer tip top fijn voelen.

En wat doet het dan met mij Petra?

 Ja ik ben dan ook  oprecht blij voor mijn cliënten  en vooral dankbaar dat ik dit mooie werk mag uitoefenen. 

Tevens hou ik van heerlijke muziek, schrijven, schilderen ,  glas mozaïeken, een goed glas wijn drinken en kokkerellen , lekker lachen en bovendien weekendjes weg/vakantie  gaan samen  met mijn echtgenoot en mijn zonen. 

Soms heb je anderen mensen nodig om jezelf op een hoger of beter niveau te krijgen. Ik ben blij dat ik een groep mensen om mij heen heb gehad in mijn leven die mij hielpen om verder te komen met Wie ben ik nu en Wat is mijn doel en Hoe pak ik dat nu aan? Zo ben ik in het verleden gecoacht door Josephine MC Coy (medium uit Norfolk Engeland). Tevens heb ik 3 jaar lang coaching en trainingen gevolgd van Marie Therese Lips (psychotherapeut).

Ik heb gemerkt dat een coach een toegevoegde waarde geeft in je leven. Een coach is iemand die vooral je positieve eigenschappen en je talenten naar voren laat komen om je daarna te laten inzien dat je verder kan met je doelen (ongeacht het privé of zakelijk is).

Zo heb ik de trainingen van Michael Pilarczyk gevolgd en die waren zeer waardevol. Michael is een zeer bekwame spreker, een persoonlijke coach, geeft business trainingen en is ook een zeer goede schrijver.

Egon Massink is een Persoonlijke coach, die door middel van de I Ching mensen coacht die op zoek zijn naar hun persoonlijke groei, de zingeving ervan en je ook bewust leert te kijken naar je eigen gedrag. Hij helpt je op weg naar een balans in je persoonlijke ontwikkeling.

De I Ching is een zeer oude Chinese wijsheid waar de Wereld van nu naar toe mag gaan.

I Ching heeft te maken met het Begrijpen van de Aard van Alles wat is, onze werkelijkheid met als Doel dat je zelf (als mens) in harmonie leeft in samengaan met de natuurwetten en het 1 worden met het Universum. Dan heb je vrede met Alles wat is.

Ik ben zeer dankbaar dat deze juiste coaches op mijn pad kwamen.

Waarom doet Petra wat ze doet?

Er was eens een Ukkepuk van bijna 5 jaar. Zij was 1 met het Akashsa/Universum/de Bron. Altijd waren zij bij haar in haar kamer en zeiden: Later als jij groot bent ga je het begrijpen waarom wij er zijn voor jou. Wij leiden jou op. Later geven wij je de Gouden Sleutel. Jij mag de mens activeren met jouw energie .

Het meisje had echter  grote angst voor al die Gidsen en Wijze Meesters  uit het Universum met al hun energie. Ja zij was geboren met helderziendheid, het helderhoren, het helder voelen, het helderweten, het helderproeven, het helder ruiken, zij ziet en kan de aura’s (energievelden ) lezen en haar handen hebben een helende functie.

De ukkepuk zag echter als kleuter, als puber en volwassene dat de Mens zat te tobben , zij zag, voelde, hoorde, wist, rook en proefde  het Ego, het liegen en bedriegen ondervond zij en het vooral niet eerlijk of niet zuiver zijn.

Maar het ukkepukje werd ouder en groter en was leergierig,  zij haalde de diploma’s van het Aardse leven  die nu eenmaal nodig zijn of waren. 

Jaren later:

Het meisje overtrof zichzelf.

Uit echte pure liefde en zuiverheid leid zij mensen (zonder angst) op om de vertaalslag te maken van het hoofd/lijf (ratio/emo/yin yan/universele/het aardse te maken.

Zij werkt samen met de Grote Wijze Meesters uit het Akahsha, De Aartsengelen uit de andere sferen, de Engelen uit andere straal, de overleden Zielen, de astrale dimensies  en gewoon de Helpers uit het Aardse Bestaan.

Dit meisje haar aardse(menselijke) naam is  Petra (Rots) Martina(Latijnse naam voor Meisje en Militant( Strijdlustig)

In de volksmond wordt  Petra onze strijdlustige Rots in de Branding genoemd.

Dit is wie ik ben.

Alles is liefde en ik werk met liefde.