Twijfel jij of je misschien een van de paranormale gaven bezit? Ik kan jou helpen te ontdekken wat jij kan. Hoe fijn zou het voor je zijn als ik jou er mee kan ondersteunen? 

Lees hieronder alle verschillende soorten paranormale gaven

Helderziendheid

Helderziendheid verwijst naar het vermogen dat iemand bezit om op buitenzintuiglijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen. Ik voel de energie en dan ontvouwt het in een vorm van bv een (overleden) persoon, landschap, kleuren, gidsen etc.

Helderhorend

Je bent helderhorend als je geluiden kan horen die de gemiddelde mens niet waarneemt. Het kan lijken alsof dingen letterlijk ingefluisterd worden. Het is ook mogelijk dat een helderhorende, gedachten opvangt of innerlijke stemmen hoort. Helder horen geeft nooit een opdracht , wel een advies en is nooit dwingend.

Heldervoelend

Je kan heldervoelendheid vertonen voor de lichamelijke klachten van andere mensen. Je ‘voelt’ als het ware de spanning, pijn, vermoeidheid van andere mensen. Je kan ook bijvoorbeeld overledenen helder voelen die zich willen aanmelden voor een cliënt om te willen communiceren. Je moet als persoon stevig in je schoenen staan, namelijk als een medium niet in balans is kan het instabiliteit met zich mee brengen.

Helderwetend

Bij helderwetendheid krijgt de persoon een antwoord binnen. Bij dit antwoord krijg ik een drang dat dit absoluut klopt, zonder daar een rationele verklaring voor te kunnen geven. Het is heel accuraat. Helder weten werkt vaak samen met een combi van zien, horen, voelen en weten waardoor er veel informatie doorkomt.

Helder ruiken

Helder ruiken is een gave die gepaard gaat met het ruiken van geuren. Je ruikt de geuren van die gene die op bezoek is uit de spirituele wereld. Het is dan de geur die men bij zich droeg toen ze nog een aardse leven hadden. Wanneer bijvoorbeeld een overledene zich aandient en ik ruik de geur van een pijp, dan antwoordde de cliënt dat zijn opa altijd pijp rookte. Overledenen kunnen zich kenbaar maken door een geur te verspreiden die heel typisch bij hun hoort. 

Helderproevend

Bij Helderproevendheid is niet echt sprake van smaak, maar is het de energie waar het om gaat, wordt omgezet op de tong in een smaak die voor die persoon te begrijpen valt. Als ik bijvoorbeeld whisky proef, kan dit slaan op een overledene die contact zoekt gedurende een sessie met een cliënt. In dit geval dronk de overledene vroeger whiskey volgens de cliënt.

Aura

Een aura lichaam is een energieveld waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is. Er zijn meerdere aura lichamen. Het aura lichaam is een trillend krachtveld waarin diverse energievelden zijn gehuisvest die onze gesteldheid weergeeft. De krachten hebben hun eigen diverse kleuren die iets vertellen hoe iemands welzijn er op dat moment voor staat. Een aura bevat energiewielen, ook wel chakra’s genoemd. Deze chakra’s werken dus samen met onze fysieke lichaam en samen met alle aura’s. De aura en chakra’s zijn constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af afhankelijk hoe iemand zich voelt.