Petra is een aanrader. Ze is super benaderbaar en  zeer eerlijk. Ik ervaar haar hulp als zeer prettig. Petra behandeld mij altijd serieus en ze is super goed ik ben erg tevreden.

Ik wilde heel graag van mij angsten afkomen(beren op de weg zien) en ik heb moeite met dominante mensen en ik heb of had last van kleine dingen.

Super dankbaar ben ik dat jij Petra op mijn pad bent gekomen. Je bent een prettige Coach een fijne persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen.

Ik raad haar plan van aanpak, haar werk en haar nazorg iedereen aan.

Ook al zit in nog in haar traject. Petra is zo lekker down to earth en een luistert oor.

Veel liefs van S.v.V

Ik kwam bij Petra om los te komen uit een bepaalde groepering met sekte-achtige trekjes. Na 3 gesprekken durfde ik het aan om niet meer op hun pogingen om met mij in contact te komen, te reageren en dat is tot nu toe zo gebleven en dat is echt dankzij Petra, anders had ik nu nog steeds netjes gereageerd en daarna heel boos op mijzelf te zijn dat ik weer niet sterk genoeg was geweest.

Mijn hulpvraag was het leren herkennen en omgaan met gevoelens in/vanuit mijzelf. Daarnaast belemmeringen vanuit mijn verleden opruimen zodat het geen extra bagage meer gaat vormen in de nabije toekomst.  Het traject heeft mij bewuster gemaakt van wie is Johan van Bakel en ik heb geleerd waar gewoontes gedachtes en gedragingen vandaan komen. Ik ervaar nog steeds begeleiding van Petra en ik vind haar aanpak zeer kundig professioneel maar ook prettig en persoonlijk.

Wat ik fijn vindt is dat zij meer zeer goed en serieus behandeld , de persoonlijke noot en kundige wijze van begeleiding , niet alleen door wat Petra zegt maar vooral wat zij mij laat voelen/ervaren. Ik ben super dankbaar jouw te hebben en te mogen ontmoeten. De tijd die je erin steekt Petra de zuivere energie die je bent en deelt met iedereen die er voor open staat. Het heeft mij bewust gemaakt van acceptatie, dat je vertrouwen in mij John hebt en biedt. Dank Jewel. Het Akasha/Universum  stuurt ons tijdens sessies. Maar eigenlijk zou iedereen die openstaat voor groei op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of willen leren om gaan met hun gave naar Petra Martina moeten gaan. Want ik omschrijf haar als een puur, liefdevol, prachtig mens kortom een echte engel.

John van Bakel

Hoe raar kan het leven lopen? Je denkt een mooi gesprek te hebben met iemand, Je denkt die ander geholpen te hebben en vervolgens helpt ze eigenlijk mij! Is dat wat je eigenlijk altijd zegt lieve Petra Martina de Kruijf? We hebben elkaar nodig. En iedereen is gelijk. Het is onvoorstelbaar en het raakt me vol in mijn hart. Weer zo een prachtige regel van het Universum. Je kunt alleen zien dat die ander er ook voor jou is als je ervoor openstaat. Dat is me nu zo vreselijk duidelijk. Dank je wel Petra.

Het is mijzelf als coach ook van essentieel belang om zelf ook gecoacht te worden door een goede coach. We hebben allemaal onze blinde vlekken en daarnaast iemand nodig die de hoofd van de bijzaken onderscheidt. Vanmorgen had ik opnieuw een gesprek met mijn personal coach Petra Martina de Kruijf. Ze luistert echt, hoort, voelt en ziet waar de knelpunten zitten en denkt mee in antwoorden en oplossingen. Geweldig wat een rust.

Sabine

Petra dank je wel voor al je nazorg die je geeft.

Ik heb nog nooit iemand ervaren die zo nauw betrokken is bij mij persoonlijke ontwikkeling. Ik voel gewoon de liefde die je hebt. Ik weet dat jij het verschil maakt bij de mens. Je denkt mee, je ziet de mogelijkheden die in mijn bedrijf zitten. Het is niet alleen het coaching traject die jij doet bij mij. Ik heb nu ook door dat die nazorg van jou misschien nog veel belangrijker is. Heel Nederland mag weten hoe steengoed jij bent.

Wat ook een pluspunt is dat jij veel weet over de regulieren aanpak en je gebruikt je paranormale talenten erbij. Dat is een megaconcept.

Jouw bescheidenheid is groot. Ik raad je echt bij iedereen aan.

Ik blijf je trouw en kom steeds terug voor jouw APK’S.

Marco

Ik zat al een tijdje niet goed in mijn vel, voelde me onzeker en niet echt gelukkig. Ik trok andermans problemen enorm aan en het voelde soms alsof het mijn problemen waren. Mijn ouders vonden dat ik hulp nodig had en zijn via anderen aan Petra’s adres gekomen. Wij hebben contact met Petra op genomen en konden binnen een paar dagen terecht. 

Ik ben erg blij dat mijn ouders en ik deze stap hebben genomen, na een aantal afspraken en sessie met Petra voel ik me een stuk rustiger. Het is fijn dat je bij haar alles kwijt kan zonder dat er raar naar je gekeken wordt en ze je gelijk helpt met je problemen.
Michelle

Petra heeft mij door een nare periode erdoor heen gesleept. Ik verloor mijn baan, mijn echtgenoot overleed. Ik zag het niet meer zitten. Petra heeft mij erdoor heen getrokken. Via de whatsap hield ze mij in de gaten. Ze gaf mij korte meditaties om rust te creëren in mijzelf. Tijdens de sessies gingen we bekijken waarom ik mijn baan had verloren. Ik zag steeds meer licht door de tunnel komen.

Petra heeft erg veel geduld met mij gehad. Ik was niet makkelijk voor haar. Petra heeft mij geleerd dat je uit een diep dal kan komen door je innerlijke bagage een plek te geven. Ik ben haar enorm dankbaar.
Ps: de wet van aantrekkingskracht bestaat echt: ik heb een uitnodiging voor een sollicitatie, precies de baan die mij past. Ik ben zo blij!
Madelon

Wij hebben als gezin heel veel steun gehad aan Petra. Op gebieden waar het bij de reguliere zorg ophield, hielp Petra ons op een professionele manier verder. Er is bij ons sindsdien weer rust in huis.

Mariska Lagerwaard

Petra is een lieve, nuchtere medium die meer kan zien en horen dan bijna iedereen. En daardoor in staat is om jou inzicht te geven in je problemen en je daar mee te helpen.

Ik weet eigenlijk wel dat je belangrijk voor ons bent. Dat jij Petra een steun bent, en ons hebt ( meerdere mate mijzelf) laten zien dat er meer is. ‘Die gasten’ zoals jij zegt (universum). Ons gezin heeft er steun aan en helpt ons door moeilijke tijden heen. 

De heling van jou is buitengewoon. Op een bepaald moment merk je dat je echt een stuk genezen bent van je verleden.

Kortom je bent een heler, doorgeefluik, redder in nood, energiedokter, luisterend oor, analyticus, bewustwording coach.

Petra is een vrouw die met beide benen op de grond staat – ze gebruikt naast haar gezond verstand ook haar talent, zijnde medium, in haar coaching en begeleiding in haar workshops.
Ze werkt met zorg en aandacht. Ze heeft respect voor dat wat voor mij niet goed zichtbaar, voelbaar of hoorbaar is en weet telkens weer een begrijpelijke vertaling naar mij toe te maken.

Petra,
Het klinkt raar, maar al een tijd voelde ik dat wij contact met jou moesten zoeken. Niet alleen ik, maar voornamelijk mijn man en kinderen. Sinds het overlijden van onze vriend T., ben ik onbewust op zoek gegaan naar iemand zoals hij en ik wist al een tijd die jij het was. Waarom? Omdat je de gave bezit om verder te kijken een goed advies kan geven en omdat ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde en dat wij daaruit energie kunnen krijgen, om ons beter te begrijpen en ons leven in goede banen te krijgen.

Ik vind je een zeer prettige vrouw en je bent nogal ontspannen. Jij neemt er alle tijd voor en weet de kern van de problemen naar boven te halen. Zoals je zegt, jij bent alleen een kanaal, maar zeker een goede.

Jij bent altijd klaar om vragen te beantwoorden als het nodig is en blijft in contact de hele tijd. 

Ik weet niet echt of ik al opgeschoten ben met de behandeling. Ik ben tenslotte maar een keer geweest. Er waren een paar dingen waar ik aan moest werken, maar de problemen van de andere gezinsleden zijn voor mij belangrijker. Daar wil ik voorlopig al mijn energie instoppen, want vooral met mijn oudste zoon gaat het nog steeds niet goed. Ik ben nog bezig met een proces van acceptatie, en ik moet nog een definitief plekje te vinden voor deze situatie. Evenwicht voor mijzelf, een positieve houding en kalmte, dat zou ik graag willen hebben. Wat dit betreft, ben ik al een klein beetje opgeschoten.

Succes verder!

Een lieve groet

Anoniem

Met behulp van een aantal sessies heeft Petra van mij iemand gemaakt die bewuster leeft.

Ik voel mij sinds de sessies bij Petra stukken beter in mijn vel zitten.

Ze is een prettig persoon om mee te werken. Ze zegt ook waar het op staat, maar ze heeft ook wel humor.

Toen ik op zoek was naar advies/hulp had ik bij mijzelf het gevoel dat ik ergens blokkeerde, maar ik kwam er zelf niet uit. Na de eerste kennismaking hebben wij Regressietherapie gedaan. Daar kwam zoveel vrij en los dat ik al heel snel mij veel beter voelde. Ook kon ik een aantal punten aan elkaar knopen qua oorzaak en gevolg  om er vervolgens daarna  afscheid van te kunnen nemen.

Petra behandelde mij altijd zonder twijfel oprecht en serieus. Wat ik fijn vond was als ik het even niet meer wist welke kant ik op wilde dan stuurde Petra van uit haar Heldere Diepe Weten mij de goede kant uit .Hierdoor waren de sessies erg effectief. Wat ik ook fijn vond in haar traject dat er afwisseling was tussen praten, healing en visualisaties. (en humor)

Petra is indringend, sturend wanneer dat nodig is ,luisterend en zorgzaam en zeer liefdevol. Ik ben zo dankbaar dat ik naar jou toe ben gegaan Petra en dat er daarmee vele onderwerpen van tafel zijn gegaan.

Nicoline van der Veer-Alberda

Petra heeft letterlijk mij ogen meer laten stralen .Ze helpt me om mijn hoog gevoeligheid een plekje te geven en ermee om te gaan. Ik sta relaxter in het leven en kan meer van dingen genieten. Ben heel blij dat ik Petra heb leren kennen.

NF

Mijn leven lag volledig in puin. Iemand raadde mij aan om naar Petra te gaan.

Ik had een hele echte erge burn-out. Ik kon niets meer. Slecht eten, ik viel af, had nergens zin, slapen deed ik helemaal niet meer. Ook liep ik bij een psychiater. Ik kreeg medicatie. En ik mocht niet meer auto rijden. Maar we regelden dat steeds iemand mij bracht naar Petra, want zij woonde 45 km verder dan ik. Maar Petra zei; we doen 2 dingen: je blijft bij je psychiater en ik ga ook met je aan de slag maar ik wil graag dat je het mededeelt aan je psychiater. Zelfs mijn eigen psychiater stond versteld hoe snel ik opknapte. Hij zei letterlijk; “Mensen met jouw burn-out staan anderhalf jaar in de burn-outstand maar jij zit al op 75 procent in de positieve vorm in 5 maanden tijd.  Ik weet niet wat die Petra doet, maar ik ben er blij mee”.

Petra heeft met haar plan van aanpak vele sessies gedaan. In het begin kwam ik 2 keer per week. Petra maakte plaats voor mij. Al haar cliënten weten ook dat als er dringend spoed cliënten komen, dat ze dan even anders ingepland gaan worden (agenda). Hoe fijn is dat? Al haar cliënten werken gewoon mee. Waar vind je nu zo een Coach die meedenkt en meewerkt?

Zo goed is Petra dus.  Via psychologiesessies, maar ook  zijn we teruggegaan naar mijn vorige levens. Nooit gedacht dat vorige levens zoveel betekenen in het huidige leven van mij die ik heb. Er is letterlijk en figuurlijk heel veel puin opgeruimd.

Ik voel mij stukken beter.

En ik heb nooit geweten dat ik paranormaal begaafd was. Ik ben Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend.

Nu daar moest ik dan 59 jaar voor zijn geworden. Ik voel mij zo stukken beter en heb echt rust nu.

Petra ik hou van jou met heel mijn hart. Ik ben je zo dankbaar.

Jij bent een lieve  engel op aarde.

Love you forever.

Ronald

Als je bij Petra komt, stelt ze je eerst op je gemak door middel van een praatje.
Als ze met me aan het werk gaat, voel ik van alles, ik hoef niks te zeggen ze praat je erdoor heen of is aan het schrijven.
En als ze vragen stelt geef je antwoord.
Je staat er versteld van wat ze er uit haalt qua dingen die kloppen. 

Heel bijzonder, er gebeurt van alles.
Ook na de behandeling werkt het nog door, je bent aan het opruimen.
Voor mij een bijzondere ervaring iedere keer weer.
Gerri

Door een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven had ik sterk de behoefte om goed voor mijn innerlijk te zorgen. Na een verhelderende reading is er tijdens een aantal sessies veel “boven gekomen”. Dit gaf nog meer duidelijkheid over waarom ik ben zoals ik ben. Het gaf naast veel inzichten  ook letterlijk rust in mijn lichaam.

Petra is een no-nonsens vrouw, die door middel van haar kwaliteiten een ieder verder kan helpen, zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak. Erg blij dat ik de weg naar haar heb mogen vinden.

Anita van Egmond

Petra is iemand met een warme persoonlijkheid die jou precies zegt waar het om gaat, en…waar het op staat. Ja haar openheid en je hebt iets bij jou/om jou heen dat iemand zich daarbij meteen op zijn gemak voelt. 

Zij heeft mij door een voor mij moeilijke periode geloodst, en stond voor mij klaar als ik hulp nodig had,  of als ik weer met een vraag zat, of dat ik een moeilijk gesprek had (zakelijk) dat wij dat dan samen voorbereiden. Zij is een niet alleen een goed luisterend oor, maar helpt ook met goede adviezen.

Eric Hoogendoorn

Mijn moeder heeft mij verteld waar Petra mij mentaal mee zou kunnen helpen. Na een paar sessies met Petra als persoonlijke coach voelde ik mij stukken beter in mijn vel. Ik had zelf wat onverwerkte emoties en Petra hielp mij deze emoties te verwerken door positieve energie en de juiste begeleiding.

Vincent

Toen ik bij Petra aanklopte stond alles in mijn leven op zijn kop op allerlei fronten, daar heeft Petra mij zeer kundig en actief mee begeleid. Ook naast de sessies was ze bereikbaar voor de nazorg, die bij mij echt zeer actief was, om door deze processen heen geholpen te worden. Ik ben daar zeer dankbaar voor, het gevoel dat er onvoorwaardelijke vaste steun is en een luisterend oor, maakte het voor mij mogelijk om er met mezelf doorheen te gaan. Zeer kundig neemt ze je mee in je blokkades en voor mij waren dat vele stukken die ik mocht opruimen.

Het heeft vele positieve veranderingen aangebracht in mijn leven en mij geholpen met mijn proces. Ook de persoonlijke meditaties die ze voor je maakt op jouw onderwerp van “vastlopen”, zijn zeer effectief en helpen je onderbewuste ook met de veranderingen. Elke keer weer een stap maken en voor mij was het een enorm grote transformatie in mijn leven, die weer hele mooie elementen laat zien nu ik weer in mijn hart ben teruggebracht door Petra. Ik kan Petra en haar liefdevolle, aardse zorg van harte aanbevelen.
Dominique

Toen ik bij Petra aanklopte stond alles in mijn leven op zijn kop op allerlei fronten, daar heeft Petra mij zeer kundig en actief mee begeleid. Ook naast de sessies was ze bereikbaar voor de nazorg, die bij mij echt zeer actief was, om door deze processen heen geholpen te worden. Ik ben daar zeer dankbaar voor, het gevoel dat er onvoorwaardelijke vaste steun is en een luisterend oor, maakte het voor mij mogelijk om er met mezelf doorheen te gaan. Zeer kundig neemt ze je mee in je blokkades en voor mij waren dat vele stukken die ik mocht opruimen.

Het heeft vele positieve veranderingen aangebracht in mijn leven en mij geholpen met mijn proces. Ook de persoonlijke meditaties die ze voor je maakt op jouw onderwerp van “vastlopen”, zijn zeer effectief en helpen je onderbewuste ook met de veranderingen. Elke keer weer een stap maken en voor mij was het een enorm grote transformatie in mijn leven, die weer hele mooie elementen laat zien nu ik weer in mijn hart ben teruggebracht door Petra. Ik kan Petra en haar liefdevolle, aardse zorg van harte aanbevelen.
Dominique

“Spirituele hulp, Reiki, Is er meer? Engelen, Emotioneel leeg, Geen energie. Je naam (als ik die wist) Energie voeler, engelencommunicator, medium, spiritueel coach vermengd met praktisch adviseur, vooruithelpen, helpende hand.”

Haha Petra is een soort blindengeleidehond maar dan voor de geest en energie. Ik ken Petra vanuit Oman waar wij beiden woonden, , ik vond haar altijd wel een lekker en prettig mens. Ik kreeg jouw naam via via te horen. Na m’n knie operatie in Oman natuurlijk tijd om even over mezelf na te denken en het leek mij een goed iets om jou te vragen mij te helpen met m’n genezing van een ‘andere kant’. Ik ben altijd wel bezig geweest met de spirituele wereld. Je was de juiste persoon op het juiste moment.

Hanneke

© Petra Martina de Kruijf 2017 | Branding Nicolien Fiere | Website door Jouw Online Assistent | Disclaimer